Alles over frietkraam voor feestje

Wensen zijn je ons breedvoerig menu betreffende verscheidene soorten friet, al die snacks, dranken en desserts? Vervolgens betaal jouw logischerwijze meer. Voor elk budget is er wat mogelijk. Wil jij precies weten hetgeen dit gaat onkosten? Aarzel vervolgens ook niet en neem direct aanraking op.

Dit servicegerichte personeel betreffende Snackmobiel.nl komt tot de door u dan ook opgegeven plek betreffende een frietwagen met huis, die kan zijn gevuld betreffende de meeste lekkere hapjes.

Onze systemen beschikken over ongebruikelijk verkeer met de computernetwerk vastgesteld. Op deze pagina wordt gecontroleerd of een verzoeken daadwerkelijk door u dan ook geraken verzonden en ook niet door een robot.

Nijverheidsweg 59 Etten-Leur Deze riante vrijstaande appartement kan zijn gelegen op een ruim perceel met totaal 6680 m² eigen grond en bezit ons prachtige tuin rond welke veel privacy biedt, ons royale oprijlaan, ons grote garage geschikt voor 2 auto's, diverse houten bergingen, een weide en een groot verhard bedrijventerrein (ca.

We aankomen met de frietkramen, welke allen voldoen aan een huidige voorwaarden (HACCP) bij u dan ook op locatie. En wel via het hele land. Omdat wij een authentieke dekking beschikken over. Mogen we op elke regio in Holland een frietwagen verzorgen.

Onze missie: dit onderhouden aangaande onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en een onwijs scala van voordeligste kwaliteit snacks bij u dan ook op locatie.

Wilt u behulpzame feiten over een de frietwagen uit Brabant, neemt u vervolgens contact op betreffende ons via telefoonnummer 0499-769002. Via het mailadres leestip@snackmobiel.nl kan u het tevens weet uw vragen stellen.

U dan ook kan van € 500,- ons frietkraam huren. Voor dit startbedrag krijgt u 200 friet of 200 snacks. Wilt u meer bestellen? Of alsnog wat anders bijvoorbeeld ijs ofwel frisdrank? Laat dit het begrijpen. En we nemen het mee in onze frietkraam. De uiteindelijke huurprijs? Die spreken wij vooraf met u af.

Wij snappen hoe irritant het kan zijn indien de bezoekers lang dienen te wachten op een frietje gedurende een knusjes
sfeervol feestelijkheid ofwel bijeenkomst. Denies is bijzonder beleven in dit bakken voor grotere gezelschappen.

De frietwagen in landstreek Brabant biedt enkel eersteklas producten van. Onze snacks en friet, die dagelijks vers uitgesneden is, worden gebakken in 100 % plantaardig frituurvet.

U wilt een frietkraam huren voor uw verjaardag ofwel personeelsfeestje
personeelsuitje
teamuitje? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan. 

Heb je binnenkort ons aanleiding voor ons feestje en verlangen is jouw het bunkeren voor de gasten verzorgen? Dan website is een frituur op uw feest de volmaakte uitkomst. Dit huren over ons frituur betreffende medewerkers kan zijn juiste mogelijkheid om je gasten te voorzien aangaande een goede maaltijd.

Een prijs is uiteraard afhankelijk betreffende het aantal gasten en wat u dan ook wensen bestaan. Die prijzen geraken onderling met u besproken. Voor een prijsberekening zijn daar 2 formules:

Voor feesten met minder personen, biedt De Goudgele Leeuw een offerte op maat. Bovenstaande menu’s zijn uit te breiden betreffende bijvoorbeeld ons dessert ofwel schepijs. Iemand anders collectie kan zijn verder geoorloofd, evenals ons menu samen betreffende een saladebuffet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *